Politica de returnare

 

 

Ne străduim să facem returnarea sau schimbul de comenzi cât mai ușor
posibil pentru clienții noștri. Oferim returnari gratuite
la toate achizițiile online ale magazinului Catalina Osipov.
   Profile picture
  1: Conectati-va si selectati 
  returnarea
   Conectati-va in contul vostru
si mergeti la "Comenzile mele".
Selectati comanda sau produsul 
      pe care vreti sa-l returnati.
2: Impatureste produsul
Cu grija impatureste produsul
cu toate etichetele atasate.

3: Pregateste produsul
Aseaza produsul in cutia originala
impreuna cu documentele de livrare
gasite initial in cutie 
la momentul livrarii.
 

4: Trimite produsul
Folosind orice serviciu
de transport postal trimite
produsul.


Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil). 
Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului 
Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator. 
Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat. 
Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.
Solicitarile de retur se notifica pe site-ul nostru catre Departamentul Suport Clienti sau prin prezentarea la sediul PC Garage S.R.L. cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.
Returnarea produselor la sediul PC Garage se poate face de luni pana vineri in intervalul 10:00 - 18:00. Va recomandam expedierea prin curier.
Mentiune 
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferat in ambalajul original si obligatoriu insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor, poate genera costuri de aducere la conformitate/stare initiala de pana la 100% din valoarea produsului.
Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 100% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.